Over Stand out From the Crowd

Hoe goed ben jij in solliciteren? Is jouw motivatiebrief al onweerstaanbaar en is jouw cv al hapklaar en aantrekkelijk voor de gehaaste recruiter? En als je dan op gesprek gaat, waar maak je geheid indruk mee? Hoe goed jij ook bent op je vakgebied, als je matig scoort op solliciteren is de kans klein dat je de baan krijgt die je graag wilt, of het werk dat jou energie geeft. Stand out from the Crowd laat jou slim solliciteren. Met concrete tips kom jij in vier stappen dichterbij jouw droombaan!

 

Bestel

 

Nieuws

Deze lezers gingen jou voor

 • Heldere en goed toepasbare tips, die mij hebben geholpen aan het krijgen van een nieuwe baan.

  Marjoleine, assistent psycholoog
 • Stand out from de crowd biedt een leuke en makkelijke methode om je gedachten te structureren. Het geeft nuttige handvatten om in gesprekken kort en bondig te antwoorden. Ik heb veel gehad aan de kernkwadranten voor het positief onderbouwen van mijn valkuilen. Door het opstellen van randvoorwaarden check ik nu in gesprekken of de functie ook echt bij mij past!

  Marije, projectmanager
 • Met heldere oefeningen, duidelijke voorbeelden en aandacht voor onzekerheden maakt Verdegaal korte metten met keuzestress. Dit boek spoort aan tot actie en laat je door de bomen het bos weer zien.

  Janneke, sales development coordinator
 • Praktische tips die je focus kunnen geven voor je volgende carrière stap.

  Femke, productmanager
 • Maaike heeft mij laten inzien wat mijn gouden combinatie van vaardigheden is. Vier weken later werd ik aangenomen voor een baan die mijn stoutste dromen oversteeg en waarin ik mij als een vis in het water voel. Dankzij de cv-boost die ik met haar tips heb uitgevoerd, bleek ik ineens de perfecte kandidaat. Zeer waardevolle tips dus!

  Esther, manager kinderdagverblijf
 • Met veel plezier de tips gelezen. Juist door te beginnen met kleine stappen leer je in dit boek om grote stappen te maken in je carrière.

  Sabine, SEO specialist
 • Maaike zet zich in – met veel enthousiasme, de juiste people skills en met veel vertrouwen in de potentie van mensen – om je op de juiste plek te krijgen.

  Florentine, marketing & publicity employee
 • Maaike’s tips transformeerden mijn lange CV in compacte, visueel aantrekkelijke en aansprekende communicatie. Onmisbaar als je boven de middelmaat wilt uitsteken!

  David Schout, IT projectmanager
 • Dankzij dit boek heb ik de baan gekregen die ik zo graag wilde, bedankt!

  Leo, assistent radioloog
 • Ik ben onder de indruk van de praktische stukken van dit boek, vooral hoe de link wordt gelegd met wat de recruiter vraagt en hoe je daar als sollicitant op kunt inspelen. Veel komt overeen met hoe ik mijn cliënten adviseer.

  Mervyn Nankoe, loopbaancoach
 • Deze praktische, simpele en gestructureerde methodiek geeft je de mogelijkheid om heel doelgericht en creatief te onderzoeken welke job het beste bij jou past én hoe je je kansen kunt vergroten om daadwerkelijk in die job aan de slag te gaan. Blij dat Maaike de zaken die ze bij StudiJob heeft toegepast nu ook voor een breder publiek beschikbaar maakt!

  Nan Uijtdewillegen

Over Maaike

Maaike Verdegaal helpt mensen om hun eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Zij heeft jarenlange ervaring met alle facetten van recruitment. Ze heeft een honderdtal bedrijven geadviseerd over het selecteren en aannemen van werknemers, maar heeft ook veel werkzoekenden succesvol voorbereid op sollicitaties.

Haar internationale workshop Stand out from the Crowd tijdens ITEA 2017 vormde de basis voor dit boek. Hiermee stelt ze haar methode beschikbaar voor een groter publiek, zodat zoveel mogelijk mensen hun droombaan aan de haak kunnen slaan.